4d puzzle - 4d cityscape puzzle építsd meg kedvenc városod puzzle elemekböl. Infovonal: 06-70/3322-622 KosárKosár
Tételek száma: 0 db
Főoldal
Új termékeink
Adataim
Kosár
 
 
Kategóriák
Gyorskeresés

Újdonságok
4d puzzle világhírű városok: Toronto 4d puzzle - cityscape
4d puzzle világhírű városok: Toronto 4d puzzle - cityscape
Bruttó:12.450 Ft
Termék toplista
 
Főoldal  >> Választott termék >> 4d cityscape puzzle világhírű civilizációk: Történelmi Egyiptom 4d puzzle National Geographic
Főoldal | 4d puzzle National Geographic | 4d cityscape puzzle világhírű civilizációk: Történelmi Egyiptom 4d puzzle National Geographic
Gyártó 4dcityscape
Ter. állapot: jelenleg nem elérhető
Ez a termék 2016-12-29 dátummal került be áruházunkba
Kód: 4DPUZZLEEGYIPTOM
Ter. állapot: jelenleg nem elérhető
Bruttó: 9.450 Ft
Gyere és építsd meg te is az ösi Egyiptomot puzzle elemekből, helyezd el benne az ország nevezetességeit, és lépj át a 4. dimenzióba az idő segítségével. Ilyen szórakoztató még soha nem volt a tanulás az ösi városokról. A tanulásban segítségedre lesz a A 4D National Geographic applikáció, melyet letölthetsz az Apple App Store és a Google Play Store áruházból. A 4d cityscape puzzle egy szabadalmaztatott több rétegből összeállított puzzle, ami most bepillantást enged a 4. dimenzióba: az időbe... Csatlakozz te is ehhez a szórakoztató, felfedezésekkel és kihívásokkal teli kalandhoz.
 
A 4D Cityscape a National Geographic TV-csatornával együttműködve elindította a világ első olyan többrétegű puzzle-jét, amely interaktív történelmi oktatószoftverrel van társítva!
 
Az ősi városok, országok történelmének tanulása még soha nem volt ennyire szórakoztató. Az ősi Egyiptom első rétege egy történelmi kirakós térkép 636 puzzle-darabból. Ezután a 4D Idő Poszter segítségével beazonosíthatod, majd elhelyezheted az építményeket a térképen pontos időrendben aszerint, hogy mikor épültek. Összesen 27 építmény és műemlék helyezhető el. Tehár a második réteg már egy 3D-s, műemlékekkel és építményekkel "felszerelt" modell, hogy bemutassa a táj, az ország, a városok adott történelmi korszakbeli képét. Ezzel gyakorlatilag a puzzle-kirakás befejezhető, hogy a történelmi lecke valóban elkezdődjön.
 
A 4D National Geographic App lehetővé teszi, hogy részt vegyetek a puzzle digitális kirakásában, s közben megtanulhatjátok a legfontosabb történéseket és tényeket, s megtekinthetitek a remek képeket, felvételeket. Sőt, tudásotokat tesztelhetitek is az interaktív Trivia funkcióval. Ez az ingyenes alkalmazás elérhető és letölthető az Apple App Store és a Google Play Store felületről is - kompatibilis szinte minden iOS, Android, Mac és Windows rendszerrel.
 
A történelmi Egyiptom 4D Time Puzzle tartalma:
2D puzzle alap 636 darabból
27 legismertebb műemlék és építmény
Idő Poszter
Leggyakrabb szavaink: Budapest 4d puzzle 4d cityscape puzzle híres városok puzzle Párizs 3d puzzle
 
Powered by Webshop hun v3.0A shopot készítette: Mezőfi István ::: www.netprog.eu
Szilveszteri cikkek